Uutisia

Muistojen Bulevardi

Hurmaavat solistit yllättävät yleisön huikealla karismallaan tarjoten musiikillisen ilotulituksen.

Taitavat esiintyjät tuovat ilon ja valon alkavaan kevääseen ja vievät kuulijansa musiikin ihanaan maailmaan.Ohjelmisto ulottuu tunnetuimmista operetti- ja musiikkiteatterisävelmistä rakastetuimpiin klassikoihin ja ikivihreisiin. Jokainen solisti tuo oman säihkyvän musiikillisen säteilynsä tähän ainutlaatuiseen ja unohtumattomaan tapahtumaan!

Angelika Klas tunnetaan yhtenä maamme karismaattisimmista ja valloittavimmista solisteista, jonka ohjelmisto käsittää niin ooppera-, operetti-, ja musikaalimusiikkia sekä muita klassikkokappaleita.

Maria Lund taitaa tyylilajit ja on lahjakas laulaja ja näyttelijä. Maria on hurmannut yleisön lukuisien musikaalien päärooleissa mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Tampereen Teatterissa, Turun Samppalinnassa.

Pentti Hietanen on poikkeuksellisen monipuolinen lahjakkuus, joka viihtyy, viihdyttää ja loistaa niin oopperassa, operetissa kuin rock-musiikissakin. Pentti on kuulunut jo kauan rakastettujen suomalaisartistien joukkoon.

Tomi Metsäketo on uransa aikana ollut monessa mukana, jo 80-luvun alussa Savonlinnan oopperajuhlilla,Suomen kansallisoopperassa ja Cantores Minores – kuorossa. Upeaänisen Tomin erikoisalaa ovat italialaiset kuolemattomat sävelmät.

Jukka Nykäsen johtama 10-henkinen orkesteri on hioutunut yhteen kymmenen vuoden aikana ja jokainen orkesterin jäsen on oman soittimensa virtuoosi ja arvostettu ammattilainen.

Tule kulkemaan muistojen bulevardia kanssamme ja nauttimaan esiintyjien suvereenista osaamisesta!

Muistojen Bulevardi – konsertit jatkuvat ensin upealla vappukonsertilla musiikkitalossa ja syksyllä eri puolilla Suomea.

Muistojen Bulevardi – Vappukonsertti 30.4. klo 19 Musiikkitalo Lisätietoja >


Kun ilta tummentuu

Nostalginen ja monipuolisuudellaan valloittava Kun Ilta Tummentuu -konsertti Seppo Hovin ja Hannu Lehtosen kanssa huhtikuussa 2.4. ja 3.4.2022


Monipuolisuudestaan tunnetut ja karismaattiset laulusolistit Angelika Klas ja Hannu Lehtonen sekä koko kansan rakastama pianotaiteilija ja tarinankertoja Seppo Hovi tarjoavat unohtumattoman konsertin rakastetuimpien klassikkosävelmien parissa.

Kun Ilta Tummentuu – konsertissa Seppo Hovi johdattaa tarinoillaan yleisön läpi musiikin kultaisten vuosikymmenien rakastetuimpien laulujen pariin. Unohtumattomat tulkinnat taipuvat monipuolisesti niin tangon, musikaalin, jazzin kuin ikivihreiden tunnetuimpiin sävelmiin.

”Konsertissa kaikuvat iskelmät ja laulelmat, kotimainen kupletti ja ranskalainen chanson, oopperan ja operetin helmet ja suomalaisten rakkaat laulut Merikannosta Malmsteniin ja Junnuun. Kultainen saksofoni soi ja iltaan tuo kuuman tunnelmansa myös argentiinantango. Ja lauluja taustoittavat tarinat vievät meidät muistojen poluille. Sota-ajan valssi Ilta skanssissa, josta illan otsikkokin on poimittu, muistuttaa meille, että kovista paikoista on ennenkin selvitty.” Seppo Hovi

2.4. Lohja, Laurentius-sali Osta lippuja >

3.4. Kangasala, Kangasala-talo Osta lippuja >


Tulen tango

Tulen tango

Angelika Klas upealla Tulen Tango – kiertueella ympäri Suomea syksyllä 2021!

Angelika Klas & Kotaja Quintet tarjoavat unohtumattoman konsertti-illan rakastetuimpien tangojen parissa! Ohjelmassa kuullaan argentiinalaisia tangoja, uusia sovituksia kotimaisista- ja kansainvälisistä tangoklassikoista, upeimpia Astor Piazzollan lauluja sekä uutta suomalaista tangoa.

Kiertueen konsertit:

4.8. Laukon Kartanon puisto Lisätietoa Laukon kartanon sivuilla >

25.9. Porvoo, Kulttuuritalo Grand Osta lippuja >

26.9. Kerava, Kerava-sali Osta lippuja >

1.10. Ylivieska, Akustiikka-sali Osta lippuja >

2.10. Pietarsaari, Schauman-sali Osta lippuja >

7.10. Pieksämäki, Poleeni Osta lippuja >

10.10. Lohja, Laurentius-sali Osta lippuja >

21.10. Helsinki, Savoy-teatteri

klo 15 Osta lippuja >

klo 19 Osta lippuja >

22.10. ja 23.10. Mikkeli, ILO Lisätietoa ILOn sivuilla >

24.10. Loppi, Loppi-sali Lisätietoa tapahtumasta >


Rakuunasoittokunta 100v

Rakuunasoittokunnan juhlavuosi huipentuu 100-vuotisjuhlakonserttikiertueeseen.
Angelika Klas mukana sädehtivänä solistina!

Rakuunasoittokunta juhlii 100-vuotista taivaltaan laajalla juhlakonserttikiertueella. Konserttien juontajana toimii musiikkineuvos Seppo Hovi. Kiertueen solisteina ovat Angelika Klas ja Hannu Lehtonen. Kiertue alkaa 11.9.2021 Tampere-talon suuresta salista.

Kiertueen konsertit: 

Hamina 15.10.

Tampere, Tampere-talo 10.11. (aiemmin ilmoitettu pvm 11.9.) Lue lisää Tampere-talon sivuilta >

Joensuu 24.11.

Mikkeli 25.11.

Lappeenranta 26.11.