Uutisia

Espanjalainen hetki

Angelika Klas tähtenä Ravelin valloittavassa oopperassa Espanjalainen hetki.

Esitykset Aleksanterin teatterissa 9. – 11.9.2022.

Lisätietoa ja lipunmyynti >


Syksyn Svengit – konserttikiertue

Angelika Klas valloittaa monipuolisella ohjelmalla syksyn svengit – konserttikiertueella yhdessä Seppo Hovin, Antti Sarpilan ja Hannu Rantasen kanssa

Svengaava trio Antti Sarpila, Seppo Hovi ja Hannu Rantanen yhdessä monipuolisuudestaan tunnetun, hurmaavan laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman illan kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä. Kuullaan operetin, musikaalin, ikivihreiden ja viihdesävelmien helmiä unohtamatta legendaarisia ja syksyisesti svengaavia jazzklassikoita.

Angelika Klas, laulu
Seppo Hovi, piano ja juonto
Antti Sarpila, klarinetti
Hannu Rantanen, kontrabasso

Konsertit ja liput:

17.11. klo 19 Helsinki, Musiikkiteatteri Kapsäkki
Osta lippuja >

18.11. klo 19.30 Tampere, Tampere-talo, pieni sali
Osta lippuja >

19.11. klo 18 Salo, Teatteri Provinssi
Osta lippuja >

20.11.  Loppi, Loppi-sali

26.11. Lammi, Lammin Turvantalo

27.11. klo 15 Kerava, Kerava-sali
Liput: korhonen.piiu@gmail.com


Muistojen Bulevardi

Hurmaavat solistit yllättävät yleisön huikealla karismallaan tarjoten musiikillisen ilotulituksen.

Taitavat esiintyjät tuovat ilon ja valon alkavaan kevääseen ja vievät kuulijansa musiikin ihanaan maailmaan. Ohjelmisto ulottuu tunnetuimmista operetti- ja musiikkiteatterisävelmistä rakastetuimpiin klassikoihin ja ikivihreisiin. Jokainen solisti tuo oman säihkyvän musiikillisen säteilynsä tähän ainutlaatuiseen ja unohtumattomaan tapahtumaan!

Angelika Klas tunnetaan yhtenä maamme karismaattisimmista ja valloittavimmista solisteista, jonka ohjelmisto käsittää niin ooppera-, operetti-, ja musikaalimusiikkia sekä muita klassikkokappaleita.

Maria Lund taitaa tyylilajit ja on lahjakas laulaja ja näyttelijä. Maria on hurmannut yleisön lukuisien musikaalien päärooleissa mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Tampereen Teatterissa, Turun Samppalinnassa.

Pentti Hietanen on poikkeuksellisen monipuolinen lahjakkuus, joka viihtyy, viihdyttää ja loistaa niin oopperassa, operetissa kuin rock-musiikissakin. Pentti on kuulunut jo kauan rakastettujen suomalaisartistien joukkoon.

Tomi Metsäketo on uransa aikana ollut monessa mukana, jo 80-luvun alussa Savonlinnan oopperajuhlilla,Suomen kansallisoopperassa ja Cantores Minores – kuorossa. Upeaänisen Tomin erikoisalaa ovat italialaiset kuolemattomat sävelmät.

Jukka Nykäsen johtama 10-henkinen orkesteri on hioutunut yhteen kymmenen vuoden aikana ja jokainen orkesterin jäsen on oman soittimensa virtuoosi ja arvostettu ammattilainen.

Tule kulkemaan muistojen bulevardia kanssamme ja nauttimaan esiintyjien suvereenista osaamisesta!

Muistojen Bulevardi – konsertit

15.10. Tampere-talo

Osta lippuja >

23.10. Lahti, Sibelius-talo

Osta lippuja >