Uutisia

Angelika Klas valloittaa laulullaan useilla kesäfestivaaleilla ympäri Suomea

Tervetuloa ihaniin konsertteihin! mm. Korsholman musiikkijuhlat, Lemin musiikkijuhlat, Koivu ja tähti-festivaali ja Baltic Jazz

Angelika esiintyy monenlaisissa kesätapahtumissa ympäri Suomea. Ohjelmisto on taas tuttuun tapaan monipuolista ja ulottuu Mustalaisruhtinatar-operetin pääroolista svengaavaan Tähtisumua-konserttiin ja 1920-luvun kuplivaan kamarimusiikkitunnelmaan. 

Festivaaleista mainittakoon mm. Korsholman musiikkijuhlat, Lemin Musiikkijuhlat, Emäsalo soi, Baltic Jazz ja Koivu ja Tähti – festivaali.

Nähdään ihanissa kesätapahtumissa!

Katso tulevat konsertit ja paikat tästä


Mustalaisruhtinatar

Angelika Klas loistaa rakastetun Mustalaisruhtinatar-operetin pääroolissa kesällä 2023! Ensi-ilta 5.7. Kevyttä Klassista-festivaali, Mänttä. 

Lisätietoa >

Lipunmyynti >


Muistojen Bulevardi

Hurmaavat solistit yllättävät yleisön huikealla karismallaan tarjoten musiikillisen ilotulituksen. Konsertit jatkuvat keväällä 2023.

Taitavat esiintyjät tuovat ilon ja valon alkavaan kevääseen ja vievät kuulijansa musiikin ihanaan maailmaan. Ohjelmisto ulottuu tunnetuimmista operetti- ja musiikkiteatterisävelmistä rakastetuimpiin klassikoihin ja ikivihreisiin. Jokainen solisti tuo oman säihkyvän musiikillisen säteilynsä tähän ainutlaatuiseen ja unohtumattomaan tapahtumaan!

Angelika Klas tunnetaan yhtenä maamme karismaattisimmista ja valloittavimmista solisteista, jonka ohjelmisto käsittää niin ooppera-, operetti-, ja musikaalimusiikkia sekä muita klassikkokappaleita.

Maria Lund taitaa tyylilajit ja on lahjakas laulaja ja näyttelijä. Maria on hurmannut yleisön lukuisien musikaalien päärooleissa mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Tampereen Teatterissa, Turun Samppalinnassa.

Pentti Hietanen on poikkeuksellisen monipuolinen lahjakkuus, joka viihtyy, viihdyttää ja loistaa niin oopperassa, operetissa kuin rock-musiikissakin. Pentti on kuulunut jo kauan rakastettujen suomalaisartistien joukkoon.

Tomi Metsäketo on uransa aikana ollut monessa mukana, jo 80-luvun alussa Savonlinnan oopperajuhlilla,Suomen kansallisoopperassa ja Cantores Minores – kuorossa. Upeaänisen Tomin erikoisalaa ovat italialaiset kuolemattomat sävelmät.

Jukka Nykäsen johtama 10-henkinen orkesteri on hioutunut yhteen kymmenen vuoden aikana ja jokainen orkesterin jäsen on oman soittimensa virtuoosi ja arvostettu ammattilainen.

Tule kulkemaan muistojen bulevardia kanssamme ja nauttimaan esiintyjien suvereenista osaamisesta!