Uutisia

Tango Buenos Aires

Angelika Klas palaa vahvan ja vangitsevan argentiinalaisen tangon maailmaan uudessa konserttikokonaisuudessa Tango Buenos Aires. Häntä säestää virtuoottinen Henrik Sandås Trio.

Angelika Klas ja Henrik Sandåsin virtuoottinen tangotrio luovat vangitsevan konserttikokonaisuuden, joka vie argentiinalaisen tangon pyörteisiin sen tunnetuimmista klassikoista legendaarisiin Astor Piazzollan lauluihin ja instrumentaaliteoksiin. 

Tämä taiturillinen esiintyjäkaarti elää ja hengittää yhdessä tangon kiihkeää rytmiä ja sen elämänmakuisia tarinoita vieden yleisön mukanaan matkalle tangon synnyinmaahan, Argentiinaan ja Buenos Airesin kujille ja kaduille.

Henrik Sandås Trio 
Henrik Sandås
, bandoneon
Eero Marttila, kontrabasso
Maritta Manner, piano 

Pasi ja Maria Lauren, tanssi (12.12. Aleksanterin Teatterissa)

”Tango – olet kuin riivattu rakastaja; Kättesi rajaamassa tilassa tanssin lantioitteni kahdeksikon – ochon. Kun vaikenet, olet mennyt- mutta nyt juovutat, leikit, viettelet ja turmelet”

-Ahti Taponen- 

Konserttipaikat ja lipunmyynti:

20.7. klo 18 
Koivu ja tähti – festivaali
Karjalohjan Seurojentalo
Osta lippuja >


21.9. klo 19
Oriveden Kampus, Klemettisali
Osta lippuja >


12.12. klo 18.30
Aleksanterin Teatteri 
Osta lippuja >


Laulun Juhlaa -juhlalevy

Angelika Klasin hieno juhlalevy Laulun Juhlaa on nyt ilmestynyt! Levyä myyvät Fuga ja Levykauppa Äx.


Tervetuloa kesän upeisiin konsertteihin!

Angelikan 25-vuotis taiteilijajuhlavuosi tuo myös kesällä mukanaan erityisen sädehtiviä konsertteja Turun Musiikkijuhlilta Mustalaisruhtinatar-operettiin ja Tango Buenos Airesin pyörteisiin. Tervetuloa!


Mustalaisruhtinatar-operetti

Angelika Klas loistaa varieteetähti Sylva Varescuna maailman tunnetuimmassa operetissa joka on pullollaan rakastetuimpia sävelmiä. Vastaparina ja Sylvan rakastettuna nähdään loistava ja karismaattinen tenori Pentti Hietanen. Muissa rooleissa mm. Maria Svan, Vesa Kytöoja ja Jukka Lahtinen.

Operettisalonkiorkesteri Classico joht. Mirva Helske
Ohjaus Jukka Saarman
Koreografia Susanna Mattila ja Christian Hemming
Puvustus Kaija El Ibourki
Tuotanto Kevyttä Klassista ry

Tulevat esitykset:

Ke 14.8. klo 18 Mustion Linnan kesäteatteri

Pe 11.10. klo 18 Nokian Kerhola

La 12.10. klo 14 Pori, Promenadikeskus

Pe 18.10 klo 18 Klaukkala, Monikkosali

La 19.10. klo 14 Kotkan konserttitalo

Su 24.11. klo 14 Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali 


Kupliva 20-luku

Angelika Klas, sopraano 
Linda Hedlund, viulu 
Risto-Matti Marin, piano 
Olli-Pekka Tuomisalo, saksofoni 

Tämä konsertti vie Euroopan sydämeen 20-luvun kiihkeänä aikakautena, jolloin maailma kuohui uuden ja vanhan kynnyksellä. Konsertin ohjelma johdattaa kuulijan Wienin klassisista salongeista Berliinissä soiviin schlagereihin ja sieltä edelleen Pariisiin impressionistiseen maailmaan päätyen lopulta New Yorkiin ja jazzin rytmeihin. Matkaa kuljetaan operettitaiteen viimeisistä klassikoista Kreislerin kautta Kurt Weillin yhteiskuntakriittiseen lyriikkaan ja ranskalaisen sävelmaailman johdattamana jazztyylin maailmanvalloitukseen.


Tähtisumua 

Svengaava trio yhdessä hurmaavan laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman konsertin kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä.

Tähtisumua – konsertin keskiössä ja inspiraation lähteenä on Hoagy Carmichaelin legendaarinen Stardust – jazzklassikko. Tämä laulu valloittaa polveilevalla ja intiimillä melodiikallaan ja vangitsevalla intiimillä tunnelmallaan. Siinä kiteytyy myös konsertin tunnelmat; erityisen monipuolisessa ohjelmassa liikutaan virtuoottisen valloittavista ooppera- ja operettisävelmistä, ikivihreisiin, tangoon ja legendaarisiin jazzklassikoihin kamarimusiikillisesti tulkiten.